برای انتخاب مخزن مناسب موارد ذیل را مد نظر داشته باشید:

1- در مکانهایی که نور مستقیم و غیر مستقیم وجود دارد برای ذخیره سازی آب شرب و آتش نشانی از مخازن سه لایه استفاده فرمایید.

2-از استحکام سازه زیر مخزن برای نگهداری وزن مخزن پر از آب مطمئن شوید.

3-سطح زیر مخزن باید صاف و یکدست و بدون پستی و بلندی باشد مانند کف سیمانی پارکینگ یا کف موزاییک شده.

4-اتصالات بین پمپ و مخزن را به گونه ای انتخاب کنید تا لرزش ناشی از کارکرد پمپ باعث آسیب به محل اتصال فیتینگ به مخزن نشود. (استفاده از لرزه گیر )

5- در هنگام خرید و سفارش مخزن ، کارشناسان فروش را از قطر اتصالات ورودی و خروجی مخزن ، جنس فیتینگ ها و شناور (قطع کن مکانیکی ) مورد نیاز خود مطلع سازید. بدیهی است در صورت عدم مشخص نمودن موارد فوق مخزن به صورت خام و بدون ورودی و خروجی به شما فروخته خواهد شد.

در ادامه به موارد ذیل به توجه فرمایید:

1- طی تماس با شرکت از سازگاری ماده شیمیایی که قرار است در داخل مخزن نگهداری شود با پلی اتیلن و جنس اتصالات خود مطمئن شوید.

2- مخازن برای استفاده در فشار اتمسفریک  طراحی شده اند لذا از هوابند یا آب بند نمودن درب پیچی مخزن خودداری فرمایید تا هنگام مکش پمپ امکان ورود هوای جایگزین وجود داشته باشد. (برای جلوگیری از ایجاد فشار منفی داخل مخزن)

3- هرگز مخزن پلی اتیلنی را به طور مداوم در معرض حرارتهای بالای 55 سانتیگراد  قرار ندهید .(دمای مایع داخل مخزن از 55درجه سانتیگراد بیشتر نشود.)

4- توجه داشته باشید طراحی مخازن برای نگهداری مایعی با چگالی نزدیک به یک مانند آب و حداکثر دمای 55 درجه سانتیکراد صورت گرفته است . در صورت نیاز به مخزنی با مشخصات خاص با ما تماس بگیرید.

5- هرگز مخزن پر شده را جابجا نکنید.

6- در هنگام نصب حتما از اتصالات انعطاف پذیر جهت ارتباط مخزن با پمپ استفاده نمایید. لرزش پمپ و یا وزن اتصالات می تواند سبب بروز نشت از محل اتصال با مخزن گردد.

7- مخازن باید در دوره های زمانی معینی بازدید شوند. خصوصا محل ورود اتصالات که احتمال بروز نشت وجود دارد.

8- همیشه بیرون و درون مخزن را تمیز نگهدارید .

9-از باز گذاشتن درب مخزن خودداری کنید.

10- سطح زیر مخزن یکدست باشد .

11- مخزن را دور از آتش و اجسام داغ نگه دارید .

12- از برخورد اجسام تیز به مخزن جداً خودداری نمایید .

13- مخزن را دور از جریان الکتریسیته قرار دهید .